Коща и Туран подновиха тренировки преди финала 23.05 | 07:28

Двамата може да участват в сблъсъка с Реал Мадрид

От iNews

Феновете на Атлетико (Мадрид) могат да си отдъхнат след последните новини около състоянието на контузените звезди на отбора.

Диего Коща и Арда Туран подновиха тренировки със своите съотборници, въпреки очакванията, че почти сигурно ще пропуснат големия сблъсък на "Ещадио да Луж".

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне може да разчита на двамата във финала на Шампионската лига с Реал Мадрид в Лисабон, но те едва ли ще започнат като титуляри.

И двамата асове получиха травми по време на шампионския двубой с Барселона на "Камп Ноу", като Диего Коща дори отлетя за Белград, посещавайки популярната лечителка Мариана Ковачевич.

Явно лечението на сръбкинята с конска плацента е дала резултат, защото днес Коща поднови занимания с отбора, осъществявайки и упражнения с топка.

Участието на стрелеца в големия двубой в събота от титулярния съства обаче все още е под въпрос. Според местното издание "Марка", Арда Туран е с по-големи шансове да излезе срещу "лос бланкос", като пред Диего Симеоне предстои взимането на важно решение в часовете преди финала.

Водещи

Най-четени