Край на сагата! Неймар остава в ПСЖ, официалната страница на клуба го осветли 02.09 | 13:41

Цяло лято Неймар беше спряган за завръщане в Барселона или преминаване в Реал Мадрид. Той сам даде тон на спекулациите, след като изяви желание да напусне Париж

От iNews.bg

Най-скъпият футболист в историята – Неймар, ще остане в ПСЖ. Поне така сочи логиката в официалната страница на клуба.

Там бразилската звезда е поставен на най-видното място във всички категории. Около него са се наредили Тиаго Силва, Единсон Кавани, Килиан Мбапе и Преснел Кимпембе.

Неймар обаче винаги е по средата, което във футболния свят се приема като явен знак, че това е голямата звезда на отбора.

По-рано Le Parisien написа, че ръководството на ПСЖ е провело разговори с всички тартори на фенските групи да не обиждат нападателя по време на мачове и тренировки.

Цяло лято Неймар беше спряган за завръщане в Барселона или преминаване в Реал Мадрид. Той сам даде тон на спекулациите, след като изяви желание да напусне Париж, пише gol.bg.

ПСЖ обаче беше непреклонен в исканията си да получи огромна сума наведнъж за звездата си. Испанските колоси не успяха да сторят това заради многомилионните си селекции преди това и така Ней ще остане във Франция поне още година.

Водещи

Най-четени