Кристиано Роналдо обра наградите в Испания 28.10 | 12:38

Португалецът получи три приза за изминалия сезон в първенството

От iNews

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо добави нови три награди в личната си колекция, след като беше отличен на Гала-вечер в Мадрид за изминалия сезн в испанското първенство.

Роналдо получи наградата за най-добър играч за сезон 2013/2014 в Примера дивисион, а също така и за голмайстор на първенството.

Третото постижение беше за най-красив гол през изминалия сезон. След края на церемонията той заяви, че хеттрик от призове е впечатляващо постижение за него и добави, че се надява през следващата година да спечели също толкова престижни отличия.

За най-добър треньор беше награден Диего Симеоне, който спечели шампионската титла с Атлетико (Мадрид), а също така класира този отбор на финала в Шампионската лига. Атлетико пък взе приз за най-добър тим.

Плеймейкърът на Реал (Мадрид) Лука Модрич взе награда за най-добър дефанзивен полузащитник, докато Андрес Иниеста пък е отличен като най-добър атакуващ халф. Серхио Рамос стана най-добър защитник, а Кейлор Навас, който премина от Леванте в Реал (Мадрид) е най-добър вратар.

Водещи

Най-четени