Кубрат Пулев се закани на Кличко 08.05 | 18:52

"Ще докажа, че не е непобедим", заяви българският шампион

От iNews.bg

Кубрат Пулев прие с радост новините, че Международната боксова федерация задължи Владимир Кличко да се изправи срещу него в следващото му излизане на ринга.

Кличко дълго време отлага евентуален двубой с българина, но този път той няма да има друг избор, освен да премери сили с исполина от София.

Кобрата от своя страна се закани, че ще сложи край на мита за непобедимостта на Владимир Кличко, който не познава вкуса на поражението от години насам.

"За мен това е закъснял подарък за рождения ми ден. Аз бях край ринга, когато Владимир преди две седмици си защити пояса. Тоза за него бе разходка в парка. Мога да кажа, че когато Кличко се срещне с мен, той ще има реални проблеми, да не кажа повече. Аз ще покажа на целия свят и на всички любители на бокса, че Кличко може да бъде победен и ще осъществя своята мечта", коментира Кубрат Пулев.

На този етап не е ясно, кога точно може да се състои двубоят между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Тепърва мениджърите на двамата боксьори трябва да уговарят място и време за дългоочаквания мач между шампион и претендент.

Водещи

Най-четени