Кубрат Пулев се изрепчи на Джошуа 20.05 | 11:30

"Гладен съм за битка. Искам да съм човекът, който държи всички световни титли – обединен световен шампион. Виждам, че хората се страхуват от мен", каза Кобрата

От iNews.bg

Гордостта ни в профи бокса - Кубрат Пулев, показа огромно самочувствие и се закани на Антъни Джошуа. Кобрата смело обяви, че го превъзхожда по много показатели. Той е непреклонен, че няма да приеме каквато и да е оферта, според която да се оттегли, за да даде шанс за мач между Джошуа и Тайсън Фюри.

"Няма да го приема. Направих го веднъж, когато не бях длъжен, за да има своя втори мач срещу Руис. Всичко бе против правилата на IBF, но направих компромис. Достатъчно! Не разбирам защо продължаваме да отлагаме вместо да определим дата и място, и да започнем работа? Нямам търпение да победя. Толкова много боеве в ММА се провеждат, има планирани боксови мачове за юни и юли. Какво ни спира? Не се страхувай, шампионе, хайде! Какво има?", избухна Кубрат Пулев в интервю от София за сайта badlefthook.com.

"Гладен съм за битка. Искам да съм човекът, който държи всички световни титли – обединен световен шампион. Виждам, че хората се страхуват от мен и опитват да срещнат някой друг преди мен. Не трябва един истински световен шампион да действа така. Дори Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд се завърнаха към спорта, за да покажат, че са истински войни, не като него (Антъни Джошуа). Мина една година и винаги имат причина за отлагане, да не се бият с мен. Джошуа има много слабости. Аз имам много качества и го превъзхождам. Хората ме подценяват от дълго време. Време е да им покажа истинският Кубрат Пулев", каза още българинът.

Водещи

Най-четени