Левски започва строежа на Сектор "А" след 9-ти май 30.04 | 19:47

Преди това "сините" трябва да внесат 600 хиляди лева и да получат разрешение от обшината

От Краси Киров

Левски ще внесе близо 600 хиляди лева за да стартира строежа на новата трибуна на Сектор А на стадион "Георги Аспарухов".

Това ще се случи на 9 май, когато "сините" ще получат разрешение за строеж от Столична Община.

Тази радостна новина за феновете на Левски дойде от Тодор Батков, който изгледа днес на живо тренировката на своите футболисти и отговори на нападките на Гриша Ганчев.

Батков също така добави, че от Левски са подали молба за преместването на датата на дербито с Лудогорец от 18-ти на 19-ти май, защото на 15 май е финалът за Купата на България срещу Берое.

"Трябва да получим правото на строеж, след като внесем на 9-ти май сумата от 600 хиляди лева. Като добави и разноските тази сума става по-голяма. Не сме закъснели изобщо, затова се виждахме днес с Иво Тонев. Трябва да направим нещата в срок, ние за това го почнахме. Сигурен съм, че ще успеем да извършим реализацията. Знаем и фирмата, която ще строи," каза уверено Батков.

Батков добави също така, че очаква и много удари под кръста до края на шампионата и отвърна на нападките от страна на Гриша Ганчев. 

"Очакваме много удари под кръста, докато трае борбата за титлата. Наясно сме с подводните камъни, но не можеш да предвидиш всички. Психологическото предимство е на наша страна.," заяви Батков.

Президентът на "сините" отвърна и на думите на Гриша Ганев, който заяви, че Левски купува мачове и съдии, както той е прави преди 18 години.

"Всички знаем какво правеше Гриша Ганчев. Тези неща, които ги говори г-н Ганчев, той си ги правеше допреди 1-2 години, когато се бореше за титлата. Не става въпрос за 98-99, а за 2010 и 2011 година. Аз очаквам още удари под кръста. Фразата е "сами срещу всички". Важното е че всички футболисти са в настроение . Дано имаме и малко късмет, и ще спечелим всички решаващи мачове, " каза още Батков.

Водещи

Най-четени