Левски излиза срещу Ростов само с един от новите 17.02 | 10:39

Илиан Илиев ще търси втора победа на лагера в Кипър

От Даниел Любомиров

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев заяви, че титулярният състав срещу Ростов няма да бъде основният му за пролетния полусезон.

Наставникът на "сините" ще заложи само на едно от шестте нови попълнения през зимата – Гари Родригес, който ще оперира по лявото крило в халфовата линия.

Илиев се очаква да пусне в игра Йордан Милиев заедно с Димитър Везалов в центъра на защитата, която създаваше най-много проблеми за тима до момента във всички мачове.

На вратата очаквано ще застане Пламен Илиев, а Дъстли Мюлдер и Нуно Пинто ще допълнят ариегарда на двата бека.

Станислав Ангелов и Роман Прохазка ще бъдат партньори в центъра на полузащитата, а Владимир Гаджев ще бъде поставен малко по-напред от тях. Отляво е мястото на Кристовао Рамос, а централен нападател ще бъде водещият реализатор на тима Базил де Карвальо.

Именно последните двама футболисти се доказаха през есента като най-добрите чужденци в състава на "сините".

Контролата със сигурност пропуска Жоао Силва, който получи комоцио в последния мач срещу арменския ФК Импулс.

От 16:00 часа днес Левски излиза срещу Ростов в последната си приятелска среща в лагера в Агия Напа.

До момента "сините" имат една победа – срещу Локомотив (Москва), който се намира на 8-мо място в класирането на руската Суперлига и е точно с 3 позиции по-напред от Ростов.

Левски направи престижно реми 3:3 с Виктория (Пилзен), който в четвъртък разплака Наполи с 3:0 насред "Сан Паоло" и е 99-процентов осминафиналист в Лига Европа.

"Сините" завъртяха реми 2:2 и с шампиона на Полша Шльонск, след това същият резултат се получи и при контролата с чешкия Дукла, за да дойде и онова 1:1 срещу Импулс.

Водещи

Най-четени