Левски продължава с победите във втората шестица 25.04 | 18:57

"Сините" пречупиха тима на Марек след 3:1

От iNews.bg

Отборът на Левски постигна трудна победа при гостуването си на Марек (Дупница) с 3:1 в мач от 27-ия кръг на А група от втората шестица. Победата на "сините" им гарантира нови три точки и вече с актив от 44 те имат преднина от три пред втория Черно море. Марек продължава борбата си за оцеляване, като в момента тима има 17 пункта и изостава на 6 от зоната за спасяване, където в момента е пловдивския Локомотив.

Състави:

На вратата за Марек бе Емил Михайлов, а в защита от ляво надясно бяха подредени Димо Атанасов, Милен Лехчев, Мартин Кавдански и Борислав Николов. В средата на терена си партнираха Илиян Гаров и Димитър Пенков, а пред тях е триото Александър Манолов, Еньо Кръстовчев и Златко Бончев, докато чист нападател е Рангел Абушев.

Пламен Илиев отново пази за Левски, а Роман Прохазка пак е използван на десния бек. Емил Нину и Аймен Белаид си партнират с редата на ариегарда, докато Мики Орачев е отляво на защитата. Борислав Цонев и Стефан Велев са дуото опорни полузащитници, а Радослав Цонев е връзката между тях с нападателя Лукаш Гикиевич. На двете крила са Луис Педро и Владислав Мисяк.

Как протече срещата прочетете в Sporta.bg

Водещи

Най-четени