Левски пуска феновете с абонаментни карти в сектор "В" 26.02 | 17:50

Местата ще бъдат разпределени огледално, ако "сините" получат разрешение за домакинство на своя стадион

От Краси Киров

Притежателите на абонаментни карти за сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" ще имат възможност да наблюдават изявите на своя тим от сектор "В", съобщиха от Левски.

Местата ще бъдат разпределени огледално, ако "сините" получат разрешение за домакинства на мачове на собствения си стадион през пролетния полусезон на "А" група.

"Уважаеми привърженици на ПФК Левски, във връзка с работните дейности, които се извършват на стадион "Георги Аспарухов", всички притежатели на абонаментни карти за сектор "А" ще бъдат преместени в сектор "В", като местата им ще бъдат обърнати огледално.

За всички с абонаментни талони ще бъдат отпечатани специални сезонни билети, които ще важат заедно с картата и трябва да се показват при влизането на стадиона. Те ще могат да се получават на касите на "Герена", които ще отворят на 1 март и ще работят от 11,00 до 18,00 часа в работни дни, както и на 9 март (събота) от 10,00 до 14,00 часа.

Билетите могат да се поръчат и на адрес adv@levski.bg. Те ще бъдат доставени с куриер за сметка на получателя. В писмото трябва да се посочат номерът на картата, мястото, което притежателят е заемал в сектор "А", трите имена, адрес на който да бъде получен билета и телефон за връзка.

При закупуване на карти за следващия сезон притежателите на абонамент за сегашния ще бъдат компенсирани с допълнителна отстъпка над стандартната за постоянен картодържател", обявиха от Левски в съобщение на официалния уебсайт.

Според информациите от клуба, ръководството от Левски ще покани общинската комисия на оглед на стадион "Георги Аспарухов" до края на тази седмица. Съоръжението остана без един сектор, но "сините" се надяват да играят домакинските си мачове от пролетния полусезон в своя дом.

Водещи

Най-четени