Левски се сдоби с нов генерален спонсор 09.07 | 09:31

Това партньорство е много повече от спонсорски договор - това е социален проект, чиято цел ще бъде да възкреси любовта на младите към спорта, и в частност към футбола, пишат от клуба

От iNews.bg

Левски официално има нов генерален спонсор. Това е Национална лотария, която е собственост на благодетеля на тима - Васил Божков. Играчите ще излязат с логото на компанията на екипите си в мача с Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа в четвъртък. 

"С Национална лотария тръгваме на дълъг път, по който ще се опитаме да върнем Левски към корените, към идеите и принципите, вдъхновили неговите основатели в далечната 1914 г. Това партньорство е много повече от спонсорски договор - това е социален проект, чиято цел ще бъде да възкреси любовта на младите към спорта, и в частност към футбола, както и да увеличи възможностите на всеки левскар, независимо къде по света се намира, да се докосне до "синята" магия и да подкрепя любимия отбор", заяви изпълнителният директор на "сините" Павел Колев пред официалния сайт на клуба.

"Радваме се, че Национална лотария ще подкрепи един от най-обичаните български клубове. Много ни допадна стратегията на "Левски" за развитието на отбора и спорта в страната. Тя съвпада и с нашата политика, която се фокусира върху създаването на нови възможности за талантите на България и всички, които искат да постигнат големи спортни успехи", заяви Милен Ганев, управляващ съдружник на Национална лотария.

Новите екипи на тима ще бъдат официално представени днес.

Водещи