Левски ще играе на "Герена" и през пролетта 06.03 | 12:33

Единствено вечното дерби с ЦСКА ще се състои на "Васил Левски"

От Краси Киров

Левски ще домакинства на стадион "Георги Аспарухов" през пролетния полусезон в А група, както обещаха от ръководството на тима.

"Сините" получиха разрешение на играят домакинските си мачове на "Герена", с изключение на един двубой - Вечното дерби с ЦСКА, което е рисковано и по принцип трябва да се проведе на Националния стадион "Васил Левски".

Огледът на стадион "Георги Аспарухов" завърши, като той беше извършен от представители на пожарна, полиция и Общинска комисия за проверка и контрол по спазването на инженерните и техническите изисквания към спортните обекти по отношение на тяхната сигурност.

От ръководството на Левски нямаха никакво съмнение, че са си свършили работата перфектно и са покрили всички изисквания на Столична община.

Вижте снимки от стадиона и начина, по който е ограден Сектор "А" на "Герена". Както е известно на стадиона бе съборен сектор А, който ще претърпи тотална реконструкция. Всичко обаче ще се случва зад високи огради и мрежи, които няма да пречат на феновете и на футболистите.

Изпълнителният директор Константин Баждеков заяви пред bTV, че Левски е получил много висока оценка по обезопасяването на взривения сектор "А".

Така на 13-ти март домакинството на Левски на Литекс в четвъртфиналите в турнира за Купата на България ще се проведе именно на "Герена".

4 дни по-късно възпитаниците на Илиан Илиев ще могат да играят у дома си срещу Монтана в среща от 18-ия кръг на първенството.

Водещи

Най-четени