Легендарен баскетболист с уникално футболно отиграване 08.02 | 14:56

Стив Неш скри топката на всички големи футболисти с изпълнението си

От Краси Киров

Спортистите често показват, че са надарени с талант за повече от един спорт. Участията на Новак Джокович и Михаел Шумахер в благотворителни футболни мачове са чудесен пример за това.

Все пак доста рядко се вижда баскетболист да покаже каквито и да е футболни умения,а когато той е от НБА събитието е изключителна рядкост.

Има ли има някой, който да не познава Стив Неш? Канадският баскетболист се превърна в най-добрия плеймейкър за 21-и век, печелейки 2 награди MVP с Финикс. През лятото той осъществи немислим трансфер, като премина в Лейкърс с една единствена мисъл - да спечели липсващия шампионски пръстен.

Вчера пък Коби и компания бяха отнесени с 21 точки разлика от Бостън Селтикс, но по време на срещата ясно се видя, че Стив Неш спокойно може да смени спорта и да търси титли на футболния терен.

До края на 3-ата част оставаха малко над 8 минути, като канадецът бе фаулиран. С това ситуацията трябваше да приключи, но плеймейкърът показа виртуозни умения с топката, но изненадващо за всички го направи....с крака. Неш хвана топката, поигра на 21 и демонстрира перфектно изпълнение на "Around the world" с левия, а после и с десния крак.

Ако не ни вярвате, може спокойно да изгледате няколко пъти клипчето, за да се уверите сами в безумните умения на канадеца, който слага Роналдиньо, Кристиано и компания в малкия си джоб. В същото време дочуваме, че ПСЖ готви оферта към "езерняците" за канадеца.Ще се стигне ли до трансфер?

Насладете на виртуозното изпълнение на Стив Неш във видеото при колегите от Sporta.bg

Водещи

Най-четени