Лео Меси поиска увеличение на заплатата 18.09 | 12:46

Аржентинецът иска да навакса изоставането от Кристиано Роналдо, пишат в Испания

От Константин Симидчийски

Броени дни след като Кристиано Роналдо подписа новия си мултимилионен договор с Реал Мадрид, суперзвездата на Барселона Лионел Меси също е пожелал да получи подобрени условия от ръководството на каталунците.

Това поне твърди мадридският ежедневник "АС", който публикува материал за евентуалния нов контракт на аржентинеца с шампиона на Испания.

Преди няколко дни Кристиано Роналдо удължи договора си с "кралския клуб", като според информация отново на "АС", португалецът е получил бомбастично увеличение на заплатата си от 11 на 21 милиона евро годишно.

Това е и далеч повече от "само" 13-те милиона на сезон, които футболист №1 на планетата Лионел Меси прибира понастоящем на "Камп Ноу".

Макар и да няма официално потвърждение на това, "АС" твърди, че Лео Меси вече е поискал да бъдат насрочени разговори за нов договор с ръководството на Барселона.

В момента аржентинецът е най-скъпоплатеният футболист на "Камп Ноу", като преговори за нов договор се водят и с друга от големите звезди на тима - Андрес Иниеста.

Наскоро дори се появи информация, че Иниеста дори е отказал първото предложение на Барса, оставайки недоволен от предложените му условия.

Водещи

Най-четени