Ливърпул отстъпи на Брьондби в първата си контрола 17.07 | 10:12

Мърсисайдци бяха без голяма част от звездите си

От iNews

Отборът на Ливърпул започна контролите преди старта на новия сезон със загуба. Мърсисайдци отстъпиха на датския Брьондби по време на лагера си в Дания.

Брендън Роджърс нямаше възможност да използва голяма част от титулярите си, което позволи на мениджъра на мърсисайдците да провери формата и качествата на момчетата от втория отбор. От титулярния състав започнаха само Даниел Агер, Лукас Лейва и Жоао Кутиньо, като последният се изяви с няколко изключително технични отигравания и привлече вниманието на феновете.

Брьондби поведе в резултата в 23-та минута, когато Кристиан Ньоргаард се възползва от лошо изчистване на Сусо и преодоля Брадли Джоунс с красив удар. Ливърпул изравни бързо след почивката чрез шведския талант Кристофър Петерсон, но Брьондби стигна до победно попадение в добавеното време.

Ферхан Хасани пое топката пред наказателното поле и нахлу с мощен дрибъл през двама защитници на англичаните, за да се разпише за 2:1. Ливърпул гостува на Престън Норт Енд на 19 юли, след което заминава за САЩ за предсезонно турне.

Вижте видео от загубата на Ливърпул в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени