Литекс ще вземе 1 милион евро от трансфера на Бодуров 01.08 | 16:30

Националът е подписал договор за три години

От iNews

Българският нациионал Николай Бодуров бе представен в официалният сайт на Фулъм като ново попълнение в тима.

Бившият капитан на Литекс вече тренира със своите съотборници след като премина обстойни медицински прегледи тази сутрин.

Бодуров направи своята първа тренировка с тима от Чемпиъншип, подготвящ се в момента в своята база под австрийските Алпи. Ако мениджърът Магат прецени, българинът може да дебютира за новия си отбор още в събота в контрола срещу турския Ризеспор.

"Оранжевите" финализираха трансфера на бранителя, а по сделката те ще получат 1 050 000 млн. евро.

Според официалният сайт на лондонския клуб Николай Бодуров е подписал договор за три години. В сайта на отбора от Ловеч твърдят, че договорът на Бодуров е за четири години и той ще получи 2,2 милиона евро.

"Много съм щастлив, че подписах с Фулъм. Това е момент, който очаквах много дълго време. Това е една сбъдната мечта. Виждам един добър отбор тук, а тренировъчната база е перфектна."

28-годишният защитник изрази и очарованието си да тренира под ръководството на Феликс Магат.

"Той е много добър треньор, който има големи успехи във футбола.  За всеки един футболист е огромно удоволствие да работи с такъв специалист. Ще се боря за титуляр всеки ден, но всичко зависи от треньора. Тук съм, за да тренирам здраво и да покажа какво мога," каза още Бодуров пред сайта на Фулъм.

Водещи

Най-четени