Локо (Пд) мери сили с европейски шампион на лагера в Марбея 17.01 | 16:43

"Смърфовете" обявиха 6 контроли за втория си лагер на испанска земя

От Мариян Найденов

Станаха ясни съперниците на Локомотив (Пловдив) за подготвителния лагер в испанския курорт Марбея от 21-и януари до 4-и февруари.

До заминаването за Испания "смърфовете" ще имат само закрити занимания, съобщиха от клуба, изтъквайки като причина осигуряването на спокойствие и нормална атмосфера за подготовка на футболистите.

Последната тренировка на Локо (Пд) е в понеделник, а след нея старши треньорът Александър Станков ще определи групата за втория зимен лагер.

На Иберийския полуостров пловдивските "железничари" ще изиграят шест контролни срещи, а съперниците, които обявиха, всяват респект. Достатъчно е само да бъдат споменати имената на носителя на КЕШ Стяуа и украинския гранд Динамо (Киев).

Три от проверките ще бъдат част от четиристранен приятелски турнир с участието на унгарския Видеотон, латвийския Юрмала и украинския Днипро (Днипропетровск), а шестият съперник на "смърфовете" е друг румънски тим - Оцелул.

Футболистите на Локомотив (Пд) тръгват за Испания във вторник (21 януари) с директен полет до Малага, а оттам ще се настанят в хотела си в Марбея.

Най-четени