Лоши новини за Атлетико при нова победа в Примера 13.04 | 21:51

Коща се контузи

От Иво Вецев

Атлетико (Мадрид) стигна до лесно 2:0 над Хетафе тази вечер на "Колизеума", но Диего Симеоне със сигурност е по-притеснен за състоянието на най-добрия си нападател Диего Коща, който напусна терена на носилка 5 минути преди края на мача.

Бразилецът наниза второто попадение в 84' при успеха, но удари лошо коляното си в гредата. Играчите на отбора веднага показаха, че трябва смяна, а Коща буквално викаше от болка преди да бъде изнесен бързо от медицинския екип на Атлетико.

Иначе нападателят пропусна дузпа в 53', а първото попадение в мача беше дело на Годин в 40'.

Това беше 7-а поредна победа на Атлетико в първенството, а освен това тимът остава непобеден в последните си 11 мача във всички турнири.

Седмицата е много успешна за тима, след като възпитаниците на Диего Симеоне изхвърлиха Барселона от Шампионска лига, а освен това имат ключов аванс начело в класирането на Примера дивисион.

"Дюшекчиите" вече имат 82 точки, а до края на шампионата остават 5 кръга. Ако те стигнат до успех във всички от тях, то те ще са новите шампиони. В същото време Хетафе остава в зоната на изпадащите с 31 точки.

Водещи

Най-четени