Лудогорец с нов трансферен удар 16.08 | 15:17

Шампионите привлякоха холандския талант Върджил Мисиджан от Вилем II

От Константин Симидчийски

Шампионът на България Лудогорец осъществи нов силен трансфер, като "орлите" се подсилиха с холандското крило от Вилем II Върджил Мисиджан.

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев преговаряше усилено с ръководството на Вилем в последните няколко дни, като доскоро изглеждаше, че сделката между двата клуба ще пропадне заради финансови разминавания.

В крайна сметка обаче холандците приеха предложението на "орлите", а 20-годишният Мисиджан вече е подписал договора си с разградчани.

Така Лудогорец ще може да разчита на младия холандец в битките с Базел от Шампионската лига, както и в предстоящите след това европейски мачове на тима. В случай, че "орлите" не успеят да елиминират швейцарския гранд от плейофите на турнира, те със сигурност ще стартират участие в групите на Лига Европа.

Върджил Мисиджан е роден на 24 юли 1993 година в Гойрле, Холандия, като е юноша на Вилем II. За родния си клуб младокът е изиграл 50 мача за първенство, като е успял да отбележи и 10 гола.

Очаква се до края на деня Лудогорец да представи официално Мисиджан и другото ново попълнение на тима - Георги Терзиев, който бе закупен от Черноморец.

Водещи

Най-четени