Лудогорец стана обект на подигравки в Испания 12.03 | 17:36

Испански вестник се избъзика с българския шампион преди мача с Валенсия

От iNews.bg

Възможно ли е домакинът на срещата Лудогорец да пътува по-дълго до София, отколкото идващият от далечна Испания Валенсия?

Явно е възможно!

Базираният във Валенсия ежедневник "Лас Провинсиас" се пошегува с българския шампион, посочвайки, че пътят на "прилепите" до българската столица е по-кратък отколкото този на "орлите".

Както е известно, утре вечер Лудогорец посреща Валенсия в първи 1/8-финал от Лига Европа на националния стадион "Васил Левски".

Фактите обаче са точно такива. Полетът на "лос че" до столицата трае около три часа и половина, докато лъкатушенето на Лудогорец от Разград до София отнема час повече.

Вестникът добавя в материала си и изявление на испанския футболист Даниел Абало, който защитава цветовете на Лудогорец. Крилото добавя не дотам приятни детайли относно пътната инфраструктура на България.

"Пътищата тук не са като там. Няма магистрали. Има една лента и когато се застигне камион, се чака доста време. По-бързо стигнахме до Рим. Тогава хванахме самолет от Варна", споделя крилото на българския шампион.

Водещи