Луис Суарес подписа нов договор с Ливърпул 07.08 | 21:44

Уругвайският национал сложи точка на всички спекулации, които го свързваха с напускане на "Анфийлд"

От Божидар Азманов

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес продължи договора си с с клуба.

Според информациите от Англия, уругвайският национал е подписал ново споразумение, което ще го остави дълго време в редиците на 5-кратните европейски клубни шампиони.

Новината идва само 24 часа, след като уругваецът направи първа тренировка под ръководството на новия мениджър Брендън Роджърс, тъй като до този момент Суарес бе ангажиран с участие на Олимпийските игри в Лондон със състава на своята родина.

Нападателят бе свързван с трансфер в Ювентус през лятото, но новия контракт с мърсисайдци слага край на всички спекулации.

Суарес се присъедини към Ливърпул през януари 2011 година от Аякс, като тогава подписа договор за пет години и половина.

По всяка вероятност новият контракт ще направи южноамериканеца един от най-скъпоплатени футболисти на "Анфийлд" редом с Стивън Джерард, Пепе Рейна и Глен Джосън.

"Чувствам се щастлив в Ливърпул и се радвам, че подписах нов договор с клуба. Всяка детска мечта води към Ливърпул, а за мен тя е сбъдната.

Аз съм фен на този клуб и тук всички се отнасят добре с мен и с моето семейство", заяви Суарес по повод новия си договор пред официалния сайт на клуба.

Водещи

Най-четени