Луис Суарес с гол в първия си мач за Уругвай след Мондиал 2014 11.10 | 10:36

Канибала вкара след рикошет срещу Саудитска Арабия, а мачът завърши 1:1

От iNews.bg

Нападателят на Барселона Луис Суарес отбеляза първия си гол от Мондиал 2014 в Бразилия това лято, след като се разписа за равенството 1:1 срещу Саудитска Арабия в контрола.

Суарес беше наказан за ухапване срещу Джорджо Киелини и изтърпя своето наказание на международната сцена, като скоро се очаква той да заиграе и за Барселона на клубно ниво.

Нападателят на Барселона може да участва в приятелски двубои, но ще пропусне следващите осем официални мача на Уругвай, в това число и Копа Америка през следващата година и няколко световни квалификации.

Канибала се разписа две минути след началото на второто полувреме, когато центриране на Николас Лодейро попадна на крака на нападателя на Барселона.

Той стреля веднага, топката рикошира последователно в страничната греда и в халфа Хасан Фалатах, след което влезе във вратата на съперника. ВИДЕО от гола на Луис Суарес вижте в Sporta.bg>>

Следващият мач на Уругвай е на 13 октомври (понеделник), когато Луис Суарес и компания ще премерят сили с друг арабски съперник - Оман.

Водещи

Най-четени