Луиш Нани смята, че е имал място сред номинираните за №1 в Англия 11.04 | 11:33

Португалското крило на Манчестър Юнайтед е разочаровано

От iNews.bg

Португалското крило на Манчестър Юнайтед Луиш Нани изрази съжалението си, че не е получил номинация в класацията за Играч на сезона във Висшата лига на Асоциацията на професионалните футболисти (PFA). Именно неговото име бе най-коментираното като отсъсващо от списъка със седем футболисти, в който попадат Гарет Бейл, Рафаел ван дер Ваарт, Самир Насри, Чарли Адам, Неманя Видич, Скот Паркър и Карлос Тевес.

Нани получи обаче номинация за Най-добър млад футболист на сезона, което обаче е малка компенсация за португалеца.

"Мисля, че тази година се справям сравнително добре, така че е нормално да съм разочарован от това", призна Нани пред медии в Англия.

"Имаме обаче още много работа с отбора през този сезон и се надявам да мога да се концентриран върху подобряването на представянето си с всяка изминала година тук и да получа признание след това".

Нани има 18 асистенции през сезона. Той подаде и за двата гола на Юнайтед срещу Фулъм този уикенд, първият от които бе дело на българския нападател на отбора Димитър Бербатов.

"Не искам да коментирам мои колеги футболисти или тези, които взимат решението за номинациите. Ако искам да попадам в техните сметки, тогава трябва да го докажа с играта си на терена. Разбира се, всеки си има мнение и се надявам следващия път да се вгледат повече в мен и в това което правя, ако се справям добре", добави Нани.

Водещи