Любо Ганев ще коментира мачовете на "лъвовете" в Световната лига 06.06 | 18:47

Легендата на българския волейбол ще дебютира като коментатор на мачовете от Световната лига Франция - България в петък и неделя

От Мариян Найденов

Легендата на българския волейбол Любо Ганев ще дебютира като коментатор на мачовете от Световната лига Франция - България в петък и неделя.

Ганев е във Франция, където е и титулярният коментатор на TV7 и NEWS7 Петър Стоянов. В петък, 7 юни, от 21:30 часа TV7 ще покаже пряко първото гостуване на националите ни в тазгодишната кампания. Студиото с водещ Миляна Велева стартира половин час по-рано.

В него зрителите ще видят любопитни материали за града, в който ще се играе мача, както и интервюта със звездите на двата отбора. Отново в петък, от 21:45 феновете на футбола пък ще могат да гледат световната квалификация между Чехия и Италия с коментара на Илиян Енев по NEWS7.

Още по-ударна е тази неделята, когато TV7 ще излъчи две топсъбития в праймтайма. Освен втория мач между България и Франция, който е с начало 19:00, в 22:00 стартира и приятелската среща по футбол между Бразилия и Франция.

Между двете големи спортни събития е предаването Спорт 7, в което ще се анализират приключилите две срещи с Франция, както и голямото футболно дерби.

Водещи

Най-четени