Любослав Пенев не се гласи за треньор на ЦСКА 10.03 | 13:21

"Никога няма да причиня нещо такова на Стойчо Младенов"

От Даниел Любомиров

Ръководството на ЦСКА ще направи огромна грешка, ако реши да махне от треньорския пост Стойчо Младенов. Предупреждението отправи не кой да е, а легендата на "червените" и сочен за нов наставник на гранда Любослав Пенев.

"Явно търсят интриги и подкопаване на ЦСКА със слуховете, че имам предложение да стана треньор на тима. По принцип не коментирам подобни слухове, но сега става дума за моя роден клуб и не мога да остана безразличен.

Никой не е разговарял с мен. А и да поиска, аз няма да приема среща на тази тема с когото и да било. Против морала ми е, когато един отбор си има треньор, аз да водя преговори за поста му. Няма шанс това да стане.

Никога! Освен това ЦСКА е в играта за титлата, феновете са бойно настроени и са лидери в тяхното класиране. В плейофите всичко започва отначало и е важно да ти издържат нервите. Може да загубиш битка, две или три, но накрая да спечелиш войната.

И ще е голяма глупост и грешка на ръководството, ако се смени треньор само след две загуби. Казвам ви го не просто така, а и от горчив опит в кариерата ми", заяви Пенев пред вестник "Труд".

Водещи

Най-четени