Мадански извика двама нови при младежите 12.11 | 13:27

Христо Попадийн (Левски) и Георги Пейчев (Ботев Враца) ще се присъединят към отбора

От Краси Киров

Старши-треньорът на младежкия национален отбор Михаил Мадански повика двама нови футболисти за предстоящите европейски квалификации срещу Дания (15 ноември) и Словения (19 ноември).

От утре със състава ще се подготвят Христо Попадийн (Левски) и Георги Пейчев (Ботев Враца). От сметките на селекционера отпаднаха капитанът Георги Терзиев (Лудогорец) и Ивайло Чочев (ЦСКА).

Към националния отбор до 21 години обаче ще се присъедини Антон Карачанаков (ЦСКА). "Червените" обаче отказаха да пуснат Ивайло Чочев заради Вечното дерби за Купата на България.

Днес първа тренировка с тима на Мадански направи прибралият се от Русия Георги Миланов (ЦСКА Москва), а от утре младежите трябва да се съберат в пълен състав, след като в Сливен ще пристигнат и футболистите, които днес бяха ангажирани в двубоя от "А" група между Локомотив (Пловдив) и Черно море.

"Нямаме никакви притеснения, всичко в нашата подготовка е наред. Разполагаме с достатъчно качествени футболисти, класата в отбора е налице. Продължаваме по план и ще преследваме целите си с тези играчи, които са тук", сподели специално за официалния сайт на БФС Михаил Мадански.

Водещи

Най-четени