Майкъла за Стойчо Младенов, трансферите и тавана на заплатите 27.12 | 13:22

Георги Илиев увери, че треньорът не трябва да бъде сменян

От Иво Вецев

Георги Илиев - Майкъла хвърли ясното около някои въпросителни относно "червения" лагер, след като в последно време се спекулира непрестанно със смяната на Стойчо Младенов, трансфера на Саид Хюсеинович и заплатите в ЦСКА.

В интервю за информационна агенция "Блиц" легендата на клуба настоя, че той не знае за подготвянето на смяна на треньора, като призна, че Стойчо се е съгласил да намали заплатата си, за да остане начело на отбора

"Вече няколко пъти казах - аз не знам за предстояща смяна на Стойчо Младенов. Този вариант бе обсъждан, когато поставихме въпроса към него - или си намалява заплатата, или се разделяме.

"Той не се поколеба и каза, че е съгласен да му намалим парите. Това е! ЦСКА си има собственици, но поне аз нямам такава информация. За мен Младенов трябва да остане", увери Майкъла, който разкри и любопитни подробности относно трансфера на Хюсеинович в ЦСКА.

"Да, водим преговори със Саид Хюсеинович, но ви е бедна фантазия какви пари поиска той на ръка. Става въпрос за 250 хиляди евро! Това е изключено!.

"Той твърди, че е имал голяма визитка, че е играл дълго за Вердер, но там има 10 мача за три сезон, а за Кайзерслаутерн има едва 4. Той е много добър футболист, но ще се стигне до трансфер, ако си намали претенциите".

Накрая Георги Илиев коментира и ситуацията със заплатите в отбора, като довери, че таванът на заплатите е 15 хиляди лева.

"Ето, казвам ви, вероятно не знаете - вече има таван на заплатите в ЦСКА. Сумата е 15 хиляди. Ама не евро, а лева. 7 500 са в евро. Нито стотинка отгоре и това е положението", отсече още Майкъла.

Водещи

Най-четени