Майкъла останал потресен от състоянието на ЦСКА 30.10 | 12:31

"Такова нещо не бях виждал", призна новият шеф на "червените"

От Константин Симидчийски

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла гостува в "Гореща точка". Той коментира, че 20 години наблюдава как в отбора на армията нищо не се прави. Майкъла се завръща в тима, но призна, че много хора не го приемат.

Относно състоянието на футбола и на ЦСКА в частност, Илиев зави: "Такова чудо не бях виждал". Причината да се стигне до огромните безобразия с кражбите от "Титан", според него, е в липсата на човек, който да поеме отговорност и "да бъде поне малко коректен към ЦСКА".

Макъла е категоричен, че няма да се връща назад и да разследва ръководството на отбора за злоупотреби. "По-добре да гледаме в бъдещето напред", заяви той.

Илиев обясни, че се изплащат огромни комисионни за "смешни футболисти" от чужбина, които нямат никакви качества и са неизвестни за широката публика. Няма начин тези хора да бъдат изгонени, тъй като договорите им са "железни", твърди Майкъла. Според него нито един от подписаните контракти с футболисти не е в полза на червения клуб.

Новият шеф на ЦСКА обмисля да спре лагерите, тъй като "те само натоварват бюджета". Като взимаш 15-16 хил. лв. заплата за какво са ти лагери, риторично попита той.

Стана ясно, че Илиев ще е безкомпромисен с дисциплината на играчите и ще гони, ако има доказателства, че някои от тях не спазват режима.

Илиев категорично отрече ЦСКА да е вземал пари от Лудогорец. За Стойчо Младенов Майкъла е на мнение, че е много добър треньор и професионалист, но не е трябвало да участва в трансферите и подбора на футболистите, ако изобщо е участвал.

Майкъла заяви още, че се работи върху два терена за децата на ЦСКА, тъй като към момента те няма къде да играят.

Водещи

Най-четени