Манолев може да се озове при Бербатов 16.01 | 18:34

Според агента на българина Фулъм е прекрасен отбор за играча на ПСВ

От Краси Киров

Агентът на Станислав Манолев Мино Райола намекна, че българският национал може да се озове при Димитър Бербатов в редиците на Фулъм.

Манолев със сигурност напуска холандския ПСВ Айндховен през този месец, след като вече не попада в сметките на наставника Дик Адвокаат.

През мината седмица се появи информация, че бившият футболист на Литекс е желан от испанския Еспаньол, който вече подписа с Мартин Петров до края на сезона. Основна пречка тук обаче са финансовите проблеми на "лос перикос", които едва ли ще могат да си позволят българския национал.

Така на преден план отново изкочи лондонският Фулъм, чийто мениджър Мартин Йол не крие желанието си да привлече нови попълнения през януари. Нищо чудно едно от тях да е именно 27-годишният Станислав Манолев, който вероятно е получил няколко добри думи по свой адрес от страна на Димитър Бербатов.

За подобен сценарий намекна и Мино Райола, които представлява звезди от калибъра на Златан Ибрахимович и Марио Балотели.

"Фулъм би бил чудесен клуб за него. За момента обаче няма нищо конкретно", довери Райола пред холандската преса.

Смята се, че място за Манолев на "Крейвън Котидж" ще се отвори от предстоящата продажба на Стивън Кели, който е на път да поеме към състава на Рединг. Съобщава се обаче, че освен Фулъм и Еспаньол, клубове от Русия и Германия също проявяват интерес към българския халфбек.

Водещи

Най-четени