Манчестър Юнайтед планира бъдещето след ерата на сър Алекс 24.10 | 19:47

Вицепрезидентът на Юнайтед също така посочи, че американската фамилия Глейзър няма намерение да се разделя с клуба, въпреки неодобрението на сериозна част от феновете

От Краси Киров

Ръководството на Манчестър Юнайтед вече се оглежда за наследник на легендарния сър Алекс Фъргюсън, като от "Олд Трафорд" потвърдиха, че отлично знаят какъв човек трябва да замени една от най-големите икони на клуба.

Смята се, че сър Алекс все още има няколко сезона пред себе си, но имената на специалисти като Жозе Моуриньо, Хосеп Гуардиола, Дейвид Мойс и Оле Гунар Солскяер вече бяха свързани с горещия стол в "Театъра на мечтите".

Вицепрезидентът на Юнайтед Ед Уудуорд призна, че никой в клуба не знае кога точно Фъргюсън ще си тръгне, но добави, че вече има ясна идея как да се процедира в този момент.

"Вече имаме яснота, какъв мениджър точно ни е нужен. Знаем как да подходим, когато дойде моментът за това. Но все още всичко е в "чекмеджето", като може да остане там за дълго време напред", поясни Уудуорд.

Вицепрезидентът на Юнайтед също така посочи, че американската фамилия Глейзър няма намерение да се разделя с клуба, въпреки неодобрението на сериозна част от феновете.

"В този бизнес винаги има интерес. Говорим за феноменален клуб и феноменална марка, каквато е Манчестър Юнайтед. Глейзър обаче нямат намерение да продават. Те са дългосрочни инвеститори", заяви Уудуорд.

Водещи