Манчестър Юнайтед се справи с Евертън 05.10 | 16:18

Фалкао и Ди Мария бележат за "червените дяволи"

От iNews

Манчестър Юнайтед записа втора поредна победа във Висшата ига на Англия като надделя с 2:1 над Евертън в среща от 7-ия кръг на първенството.

Това е втора поредна победа за "червените дяволи" и то със същия резултат като отбора вече в серия от три победи на "Олд Трафорд".

Огромна заслуга за тази победа има вратаря Давид де Хеa, който спаси дузпа на Лейтън Бейнс и с много силна игра в края на мача отчая футболистите на Евъртън.

Анхел ди Мария отбеляза вече дежурния си гол преди Стивън Нейсмит да изравни. Малко преди изравнителното попадение Лейтън Бейнс пропусна дузпа за гостите в края на полувремето.

През втората част нападателя Фалкао отбеляза първия си гол с екипа на Манчестър Юнайтед след като засече много добре подаване по земя на Ди Мария.

С тези три точки Юнайтед излизат на 4-та позиция в класирането с актив от 11 пункта като изпревари Арсенал преди дербито на "артилеристите" с лидера Челси.

Луис ван Гаал направи две промени от двубоя с Уест Хям като пусна Хуан Мата на мястото на наказания Уейн Рууни. Антони Валенсия пък замени Андер Ерера. Мениджърът на Евертън Роберто Мартинес също направи две смени от дербито с Ливърпъл като включи Пиенар и Макгийди на мястото на Макарти и Миралас.

Подробности и видео с головете може да видите в Sporta.bg.

Водещи