Манчини няма представа дали Тевес ще остане 16.04 | 11:41

Мениджърът на Манчестър Сити призна, че все още няма яснота относно бъдещето на скандалния аржентинец

От Константин Симидчийски

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини довери, че все още не знае дали Карлос Тевес ще продължи да носи фланелката на "гражданите" и през следващия сезон.

Настоящата кампания бе особено вълнуваща за аржентинеца, който първо се изпокара с всички в Сити и осъществи своеобразен бойкот, прибирайки се в родината си, а след това се завърна на терена и започна да ниже голове.

Бившият ас на Манчестър Юнайтед вкара хеттрик за разгрома с 6:1 над Норич в събота, отново демонстрирайки, че е нападател от най-висока класа. Съвсем естествено, интерес към неговите услуги не липсват, като през месец януари Милан, Интер и ПСЖ бяха сред най-големите му почитатели.

Попитан дали смята, че Тевес може да остане в Манчестър Сити, въпреки всичко случило се, Манчини довери: "Не зная. Наистина не зная".

"Зависи. В момента мисля, че е най-важно да се концентрираме изцяло върху оставащите четири мача до края. След това ще говорим и за футболистите. Всичко между мен и Тевес е вече в миналото", допълни италианецът.

През месец януари Карлос Тевес бе напълно ясен, че голямото му желание е да облече фланелката на Милан. Очаква се през лятото "росонерите" да осъществят нов рейд за аржентинеца.

Водещи