Манчини отсече: Балотели няма да ходи никъде 25.01 | 20:33

"Марио остава тук. Не сме получавали предложения, нито за него, нито за други играчи", заяви мениджърът на Манчестър Сити

От Мариян Найденов

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини твърдо заяви, че Марио Балотели няма да напуска клуба. Наставникът на "гражданите" говори по темата на пресконференция преди мача за ФА Къп срещу Стоук.

В медиите, както на Острова, така и в Италия, усилено се спекулираше, че 22-годишният италиански национал ще премине в Милан до края на януарския трансферен прозорец.

"Това не е вярно! Марио остава тук. Не сме получавали предложения, нито за него, нито за други играчи", каза Манчини.

"Да, Марио има още 3 години от договора си", заяви италианският специалист в отговор на въпрос дали Балотели има дългосрочно бъдеще в клуба.

Както е известно, че в медиите усилено се тиражираше желанието на Милан да привлече в състава си 22-годишният нападател. Балотели, известен с буйния си нрав, е привърженик на клуба от малък, макар че носеше екипа на местния враг Интер.

Трансферната цена от 28 млн. паунда, искани от Манчестър Сити, обаче засега отказва Адриано Галиани от по-нататъшни преговори.

Собственикът на "росонерите" Силвио Берлускони също обяви, че в момента клубът не може да си позволи привличането на Балотели и Кака.

Водещи

Най-четени