Мартин Йол засипа с похвали Бербатов 02.04 | 09:26

"Той вече има 13 гола и наистина е специален играч за нашия отбор", каза холандският специалист

От Мариян Найденов

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол за пореден път засипа с похвали Димитър Бербатов след чудесното представяне на българина при победата с 3:2 над Куинс Парк Рейнджърс.

Бербатов се отчете с два гола за успеха, като той вече има 13 попадения за "котиджърс" през този сезон, с което продължава да бъде едноличен голмайстор на отбора.

"Той работи много здраво и това няма как да не ми харесва. Видяхте как изпълни дузпата, той е специалист в това. Бербатов вече има 13 гола и наистина е специален играч за нашия отбор", каза холандският специалист.

След тази победа Фулъм събра 39 точки и е само на една точка от деветия в класирането Суонси, като лондончани са и с мач по-малко.

"Спечелихме три точки срещу Тотнъм, които не очаквахме, но винаги сме знаели, че това домакинство на КПР ще бъде жизнено важно.

Да се надяваме, че 39 точки ще бъдат достатъчни, но Висшата лига е единственото първенство в света, в което може да си десети и пак да изпаднеш.

Пред нас има няколко отбора, но ние сме с мач по-малко. Да се надяваме, че ще се изкачим още малко в класирането", завърши Мартин Йол.

Водещи

Най-четени