Мартин Йол уверен в силите на Фулъм и Бербатов 30.09 | 12:02

Отборът все още няма победа този сезон, но в щаба не мислят за отпадане

От Краси Киров

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол е убеден, че неговият отбор няма да отпадне в Чемпиъншип след края на сезона, въпреки разочароващия старт.

Фулъм загуби като домакин тази събота от Кардиф с 1:2, което ги остави на 18-ата позиция във временното класиране. Отборът на Димитър Бербатов все още търси първата си победата от 1-и април насам.

"Дяволът си играе с нас. Фактът, че допускаме толкова късни попадения, е ужасяващ", каза холандския наставник.

Привържениците на "котиджърс" вече започват да се отчайват, но Мартин Йол отказва да се панира. Той разбира феновете за тревогите им, но и се надява от подкрепа от тяхна страна.

"Ние сме много близки с привържениците и аз разбирам това, че са нервни след показаното от нас. Ако те инвестират в клуба, е нормално да искат да сме в първата половина на таблицата. Единственият риск е, че отново може да сме в близост до дъното след края на сезона", добави мениджърът на Димитър Бербатов

В следващия кръг възпитаниците на Мартин Йол ще търсят пъравата си победа на "Крейвън Котидж" от 6 месеца. Отборът приема Стоук Сити, като в последните си три домакинства срещу "грънчарите" Фулъм има три победи.

Водещи

Най-четени