Мартин Петров разкри дали ще ходи в Стоук 16.01 | 13:22

35-годишният ветеран даде интервю за клубния сайт от лагера в Ксанти

От iNews.bg

Мартин Петров даде специално интервю за официалния сайт на ЦСКА навръх 35-ия си рожден ден, в което засегна няколко от най-наболелите теми около клуба и собственото си бъдеще.

Вчера се появиха информации, че треньорът на Стоук Сити Марк Хюз ще се обади на бившия си възпитаник в Манчестър Сити и ще го върне в английската Висша лига.

Самият Петров коментира съвсем ясно и отчетливо ситуацията, с което донякъде успокои феновете на ЦСКА.

"Прочетох и аз тази информация вчера, видях, че се тиражира от английските медии. Аз лично не знам за такъв интерес, моето желание в момента е да наблягам на подготовката и да тренирам", каза Марто, който вчера стана на 35 години.

"По-нататък какво ще стане – не знам. Но не искам да казвам какво ще стане, не искам да затварям врати, защото във футбола е така – понякога не знаеш какво може да се случи", допълни Петров.

"Но със сигурност Марк Хюз не ми е звънял", категорично заяви бившият български национал.

"Иначе това, което се изисква за една подготовка, го имаме. Има някои неща, които могат да се подобрят, визирам терените най-вече, които не са в най-доброто състояние. Но ние сме професионалисти.

Доста е тичането, като във всяка подготовка, но благодарение на това тичане влизам в добра форма, защото през лятото не проведох добра подготовка. Чувствам се добре, имам леки болежки, но това е нормално.

По-опитните се опитваме да помагаме на младите. Бат Стойо (Стойчо Младенов) си го знаем, по-голям мотиватор от него няма", каза Мартин Петров.

Бившият национал благодари на феновете на ЦСКА за подкрепата и изрази съжаление, че все още няма победа над вечния съперник Левски.

"Искам да благодаря на феновете на ЦСКА за невероятната подкрепа през есенния полусезон. Болката е голяма от отпадането от Левски за купата на страната, аз ги разбирам. За съжаление, в моята кариера имам три мача с Левски - две загуби и едно равенство.

Пак отпадане от Купата. За мен болката е още по-голяма, защото нямам победа над вечния съперник. Отправям един апел към феновете, да продължават да ни подкрепят", каза още Мартин Петров.

Водещи

Най-четени