Мартин Стоев: България има нужда от турнири като този в Добрич 21.09 | 12:31

"Поздравявам домакините за организирания турнир, тъй като на клубно ниво страдаме, а първенството ни не е от най-силните", каза Стоев

От Мариян Найденов

България има нужда от силни международни турнири по волейбол като този в Добрич, заяви треньорът на Левски Волей и бивш наставник на мъжкия ни национален отбор Мартин Стоев.

"С Галатасарай се получи много хубав и интересен мач. Имахме шанс да достигнем до пети гейм, но изпуснахме възможността. За двата отбора това беше първи мач след лятната ваканция, а за нас бих казал, че ни е малко рано за контроли, тъй като започнахме преди 15 дни.

В Добрич ще се възползваме да играем срещу два силни отбора и по този начин ще си сверим часовника какво ни липсва и върху какво трябва да наблегнем в следващите седмици.

Поздравявам домакините за организирания турнир, тъй като на клубно ниво страдаме, а първенството ни не е от най-силните. България има нужда от турнири като този в Добрич. Зрителите в залата създадоха голямо настроение, като мога да подчертая, че на волейболните мачове в София има доста по-малко хора отколкото в Добрич", каза Мартин Стоев.

Той посочи още, че селекцията в Левски Волей е приключила. "Тепърва ще уточняваме контролите до началото на шампионата. Надявам се играем приятелски мач с Олимпиакос. Братя Братоеви остават при нас. Има интерес към тях, но това са състезатели, които трябва да играят в силни отбори, а не в посредствени. Чакаме сериозни оферта", добави Стоев.

Водещи

Най-четени