Маша за Гришо: Той влага страст във всичко 15.05 | 20:26

Рускинята също така сподели, че Григор Димитров я кара да се чувства по-млада

От Мариян Найденов

Връзката на Григор Димитров и Мария Шарапова вече не е тайна за никого, въпреки усилията на двамата да я пазят в тайна. Любовта им обаче стана публично достояние, след като наскоро Гришо и Маша бяха хванати от папараци да се целуват по улиците на Мадрид.

Звездната двойка веднага се превърна в една от най-обсъжданите теми в света на спорта, а въпросите за връзката им заваляха от всички страни.

Журналистите от италианското издание Gazzeta също не подминаха горещата тема, а Маша бе доста словоохотлива, разкривайки нови детайли от отношенията си с българския левент.

"Да, Григор е по-млад от мен. Мислех, че ще ми е много трудно да имам за приятел човек, който се държи като дете. Повечето от моите близки и фенове са по-възрастни от мен, а аз винаги съм била по-зряла за възрастта си. Интересно е, защото разликата, която имаме с Григор ме кара да се чувствам по-млада", сподели 26-годишната рускиня, която е по-голяма с близо 5 лета от хасковлията.

"За мен няма никакво значение колко добър тенисист е Григор, защото той притежава много други качества. За мен винаги по-важни са били характерът и това, което имаш вътре в теб.

През годините съм го засичала често, дори когато играеше на юношеските турнири. Доскоро обаче не го познавах добре като човек. Сега открих, че той влага страст във всичко. Григор е много любознателен и се интересува от доста неща, което не е типично за неговата възраст", добави Шарапова.

Накрая Мария бе запитана, какъв сувенир би си купила от Рим, на което тя отговори, че титлата от турнира ще бъде най-добрият подарък, който може да си направи. Рускинята вече два пъти е вдигала трофея във Вечния град, като за последно тя стори това през миналата година.

Най-четени