Меси: Байерн е основният ни конкурент в Шампионската лига 05.11 | 17:37

"Байерн разполага със страхотен отбор, съставен от много опасни футболисти. Според мен те са по-силни от миналата година", каза звездата на Барселона

От Мариян Найденов

Звездата на Барселона Лионел Меси призна, че Байерн Мюнхен разполага с много добър отбор, като според него, баварците са по-силни от миналия сезон.

След назначаването на Юп Хайнкес за старши треньор на тима през лятото, германският гранд впечатлява с изявите си както в Германия, така и в Европа, за разлика от разочарованията през миналия сезон.

Меси смята, че Байерн ще бъде основен конкурент на Барселона за титлата в Шампионската лига през тази година.

"Байерн разполага със страхотен отбор, съставен от много опасни футболисти. Според мен те са по-силни от миналата година. С изключение на Швайнщайгер, всичките им играчи са в топ форма. И още нещо не по-малко важно - финалът в Шампионската лига ще бъде на техния стадион, което също е плюс за тях", каза Меси.

Запитан, дали някога би напуснал "Камп Ноу" в посока друг клуб, 24-годишният аржентинец отговори така: "Планирам да играя за Барселона до края на кариерата си. Бих си тръгнал, единствено когато вече не съм достатъчно добър или ако клубът не ме иска".

Водещи

Най-четени