Миланов: Мачът срещу Малта ще е по-труден 03.09 | 20:51

Неприятно е, че няма да играя срещу Италия, разкайва се футболист №1 на България

От Иво Вецев

Футболист номер 1 на България за 2012 година Георги Миланов изрази съжалението си, че няма да може да вземе участие в предстоящия двубой на националния тим срещу Италия.

В петък "лъвовете" гостуват на Италия в Палермо, а четири дни по-късно ще играят и срещу Малта, където Миланов може да се появи в игра.

"Малко е неприятно за мен, че няма да играя с Италия, но пожелавам на нашия отбор да се представи по най-добрия начин. Чака ни много тежък мач, няма какво да се залъгваме.

Мачът с Малта там ще е доста по-труден, надяваме се всичко да мине добре с Италия, за да играем с добро самочувствие срещу Малта", сподели Миланов този следобед в Правец.

Бившият футболист на Литекс разкри и впечатленията си от първите седмици на престоя си в ЦСКА Москва. Доскоро младокът бе контузен, но разкри, че вече е напълно здрав и тренира на заедно с останалите си съотборници.

"Тренирам наравно с отбора в ЦСКА. Играх малко, но е доста по-различно и по-трудно е в Русия. Трябва да съм по-търпелив, с много работа и много труд трябва да успея.

Не съм свикнал да играя толкова малко, но контузията ми попречи. Мисля, че ми трябва игрово време. Надявам се на мача с Малта да ми потръгне и да покажа какво мога", допълни 21-годишният футболист.

Какво казаха Станислав Манолев, Спас Делев и Александър Тонев и още много четете в Sporta.bg

Водещи

Най-четени