Миодраг Йешич: Пак ще се върна 12.03 | 10:58

„За ЦСКА има лекарство, но в последните четири години, никой не иска да го изпие", заяви Йешич докато напускаше стадиона

От Краси Киров

Бившият наставник на ЦСКА Миодраг Йешич пристигна днес на стадион "Българска армия" за да се види с ръководството на "червените" и да оформи последните подробности около своето напускане.

Сърбинът се видя за десетина минути с Георги Илиев и Венцислав Живков след което запраши към офисите на Титан за среща с босовете. Йешич не искаше да говори, но заяви на чакащите го журналисти:

"Пак ще се върна," сподели многозначително Йешич на излизане от офисите.

"За ЦСКА има лекарство, но в последните четири години, никой не иска да го изпие", продължи Йешич и напусна стадиона.

Йешич видимо не е доволен от уволнението си като за капак на всичко репортерите от "Господари на ефира" го изчакаха за да му връчат "Златен скункс" след като не успяха да сторят това вчера.

Сърбинът се изнерви и нарече Боби Ваклинов "Маймун" пред всички представители на медиите.

По всяка вероятност сърбинът ще разтрогне своя договор по взаимно съгласие. Според някои информации той не е получавал заплати от ЦСКА. Ръководството се надява Йешич да не влезе в списъка треньори, които съдят или се опитват да вземат още пари от ЦСКА заради различни неустойки.

Новият треньор Милен Радуканов трябва официално да бъде обявен днеска, като първоначално Георги Илиев - Майкъла обяви, че ще му предложат 4 месечен договор.

Миодраг Йешич ще преговаря със собствениците на ЦСКА в сградата на Титан за да уточни тръгването си.

Водещи

Най-четени