Миодраг Йешич вече е свободен, поема ЦСКА до дни 03.01 | 15:02

Според различни информации в пресата това ще се случи на 8-ми януари, когато е насрочено началото на подготовката на "армейците"

От Мариян Найденов

Миодраг Йешич вече не е треньор на Наджран, стана ясно от информации в сръбските медии.

Единственият чуждестранен треньор, ставал шампион на България с ЦСКА вече е в родината си, след като е бил уволнен от клуба си в Саудитска Арабия.

Наджран започна сезона с много надежди и солидна финансова опека, но до момента се намира на 8-мо място в класирането и само 5 точки го делят от зоната на изпадащите.

Според ръководството на тима именно Йешич е виновен за слабите резултати и вчера са го освободили от позицията старши треньор.

Така специалистът се е завърнал в Сърбия и вече няма никакви пречки да поеме отново кормилото на ЦСКА.

Според различни информации в пресата това ще се случи на 8-ми януари, когато е насрочено началото на подготовката на "армейците".

Днес Стойчо Младенов пристигна на "Българска армия" за първия си работен ден през 2013-та година, но се смята, че той ще бъде един от последните му в клуба.

Йешич вероятно ще взима сериозна заплата при встъпването си в длъжност - около 20 - 25 000 евро.

Сръбският тактик беше начело на ЦСКА по време на шампионската 2005-та година, като престоят му бе маркиран от знаменитата победа на "Анфийлд" с 1:0 и отстраняването на Байер (Леверкузен) за Купата на УЕФА.

Феновете на "армейците" обаче ще го помнят и с провала в шампионата през 2006-та, когато пропиля 7 точки аванс пред Левски и не можа да триумфира с титлата отново.

Водещи

Най-четени