Младежите катастрофираха след 1:5 от Словения 19.11 | 16:49

Младите лъвове бяха разгромени от своите връстници в Стара Загора

От Краси Киров

Националният отбор за младежи загуби катастрофално домакинството си на Словения. Младите български национали отстъпиха с 1:5 в среща от световните квалификации, която се игра на стадион "Берое" в Стара Загора.

България няма шанс да европейското първенство след като вече има 8 точки след 8 изиграни двубоя. Със същия актив от точки са и отборите на Словения и Естония, които ни изпреварват по голова разлика. На последно място в нашата група остана отбора на Андора.

След проблемите между някои отбори от А група и БФС в последните дни, най-много пострада младежкия национален отбор.

В титулярите се появи халфът на ЦСКА Ивайло Чочев, който бе спрян от "червените" за участие в мача с Дания преди няколко дена.

Словения откри резултат след гол на Пучко. България успя да изравни след като Сашо Колев засече центриране на Единсон Йорданов за 1:1.

Пет минути по-късно обаче Йеленич отново даде преднина на Словения. В началото на втората част България имаше своите шансове след като Георги Миланов удари гредата.

В 64-та минута Бенедечич надбяга нашата защита и промуши топката за 3:1 .След това Братанович от близо с глава покачи на 4:1. Трагедията за нашите бе пълна след като останахме с човек по-малко заради червен картон на Милен Гамаков. В края на мача Братанович оформи крайното 5:1 след двойно подаване.

Водещи

Най-четени