Младенов: Ситуацията е тежка, но ние сме ЦСКА 25.07 | 22:47

Старши треньорът на ЦСКА сподели, че никога не е изпадал в такава ситуация

От Иво Вецев

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде пресконференция преди срещата на "червените" срещу Мура в реванша от втория предварителен кръг на Лига Европа. Той не изглеждаше особено щастлив, заявявайки че за първи път в неговата кариера разполага с толкова малка група.

Утре от 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу словенския тим и ще търси задължителна победа, след като в предния двубой не успя да спечели и срещата завърши 0:0.

"За първи път в кариерата ми ми се случва да разполагам само с 13 полеви футболисти. Ние обаче сме ЦСКА и ще се справим с тежката ситуация", категоричен беше Младенов на пресконференцията днес.

"Имаме човек, който ще бъде на върха на атаката. Настроението е добро, боево. Отборът има настроение, самочувствие и след мача се надявам ние да бъдем щастливите", сигурен беше екзекуторът на Ливърпул.

"Познаваме Мура добре. Имахме възможност да им гледаме двата мача с Баку, срещнахме се с тях и на терена.

"Надявам се времето, в което всички се учиха от ЦСКА пак да дойде. Собствениците проявяват разбиране и виждате, че се предприемат ремонти. В последните 20 години ЦСКА прави само селекции, но не и отбори. За изграждането на един отбор трябват минимум две години.

"Вярвам, че публиката отново ще ни подкрепи от първата до последната минута. Нека не подценяваме Мура - те не пуснаха гол в три мача от Европа. Нека подходим сериозно към противника и му отдадем нужното уважение", допълни Младенов.

Той също така говори и за новите попълнения на отбора - триото от Локо (Пд) Сержиньо, Бенжелюн и Родригес, но бе изключително кратък и лаконичен.

"Знаете как е - когато няма дъжд, и росата помага".

"Нямам идея дали Бандаловски ще бъде продаден, не аз решавам това. Аз проявявам разбиране", сподели относно очакваният трансфер на десния бранител.

Водещи