Младенов отрече да е твърде скъп за ЦСКА 26.11 | 21:54

"В България има и по-скъпи треньори", посочи Екзекутора

От Константин Симидчийски

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов гостува на "Пред банята" в ефира на TV7, дискутирайки и собствения си статут на ст. "Българска армия".

Младенов отговори на разразилите си полемики, свързани с неговото месечно възнаграждение, което според някои е твърде високо. Специалистът обаче посочи, че поне според него в България има и по-скъпи треньори в настоящия момент.

"Заплатата ми, колкото и да е голяма или малка, си остава вътрешна тайна. Дали съм си я намалил - също. Не е никак хубаво обаче, че подобни информации излизат от клуба. Щом тези неща излизат в медийното пространство, значи нещо не е наред, имаме пробив. Човекът, който изнася това трябва да бъде наказан. Вярвам, че Майкъла ще въдвори ред", заяви Младенов.

"Аз не съм най-скъпият треньор в историята на ЦСКА. Това, което ми бе предложено като възнаграждение, го приех без да коментирам. Това може да бъде потвърдено и от президента Димитър Борисов. В България има по-скъпи специалисти от мен, както в другите отбори има и по-скъпи футболисти от тези на ЦСКА. Ръководството само преценява, дали може да ми предложи определена заплата или не", добави Стойчо.

Екзекутора отказа да коментира скандала с т.нар. "източване на клуба", в който бе замесено и неговото име.

"Не желая да се връщам към тази тема. Аз имена не съм и споменавал. Това отново са вътрешни въпроси. Не е тайна кои са хората, които са водили преговорите с футболистите. Мисля, че трябва да се коментират други неща. Аз също спирам да коментирам", заяви наставникът.

Младенов отново изрази убеждение, че премиерът Бойко Борисов ще помогне на ЦСКА в бъдеще.

"Сигурен съм, че и това ще се случи. Бойко Борисов се доказа като голям лидер, разполагащ с характер на победител. Той знае, че червената част от България е важна за него. Сигурен съм, че ще помогне, както го направи и с много други отбори", коментира Стойчо Младенов.

Водещи

Най-четени