Младенов се завърна с равен на "Армията" 13.07 | 20:39

Екзекутора отпрати дошлите на проби чужденци

От Иво Вецев

В контролна среща по футбол ЦСКА и втородивизионният ФК Банско завършиха 0:0. Около 1000 зрители на стадион "Българска армия" приветстваха завръщането на Стойчо Младенов като старши треньор на ЦСКА преди днешната контрола с ФК Банско.

В щаба на Стойчо Младенов влизат синът му Стойчо-младши, Анатоли Нанков и Илиян Василев, които вчера водеха и двете тренировка на клубната база в Панчарево.

В днешната контрола Стойчо Младенов използва през второто полувреме двама футболисти, дошли на проби - Жердан Фак и Хосе Вергара. Жердан Фак е френски футболист, който играе на поста десен защитник, а Хосе Вергара е 27-годишен испански футболист, който играе но поста опорен порлузащитник.

Жердан Фак се появи на терена с фланелката на ЦСКА в 46-та минута, а Хосе Вергара влезе в игра в 68-та минута на мястото на Петър Петров.

В мача домакините от ЦСКА доминираха, но пропуски направиха Антон Карачанаков, който вече е с капитанската лента, бразилецът Марсиньо и Григор Долапчиев. Гостите от Банско пък бяха близко до гола в 32-та минута, когато Атанас Ситилов излезе сам срещу вратаря Томаш Черни, но си поведе силно топката и Черни се справи със ситуацията.

Веднага след мача старши треньорът Стойчо Младенов освободи дошлите на проби Жердан Фак и Хосе Вергара.

Водещи

Най-четени