Моуриньо обяви какво ще прави след като напусне Реал Мадрид 06.12 | 11:16

Специалния не мисли да почива, а веднага ще се хване на работа

От Краси Киров

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо настоя, че няма да си вземе почивка от треньорската професия, ако напусне "кралския клуб", а ще търси ново предизвикателство.

През тази седмица излезе информация в Marca, че дните на Специалния начело на 9-кратните шампиони на Европа са преброени, но самият той опроверга по-късно тази информация.

Въпреки това слуховете за срив в отношенията между Моу и Перес не спират, а името на португалеца е най-често свързвано със завръщане в Англия.

Самият Моуриньо пък призна, че няма да последва примера на Пеп Гуардиола и ще си търси нов отбор в момента, в който напусне Реал Мадрид. Както е известно след 4 години доминация с Барселона, Гуардиола обяви, че ще си вземе една година почивка от футбола.

"Ако си тръгна от Мадрид, определено няма да си взема една година почивка", отговори Специалния на репортерски въпрос.

"Ако не работя в Реал, то тогава ще съм на друго място. Дали бих се върнал в Англия? Бих работил абсолютно навсякъде. Може би в Холандия".

В Англия са убедени, че завръщането на Жозе в Англия ще бъде начело на Манчестър Юнайтед, тъй като се очаква в близките две години Сър Алекс Фъргюсън да се оттегли от футбола. Втори път начело на Челси също не е изключен.

Водещи