Моуриньо отмъква звезда на Реал (М) в Челси 03.05 | 10:03

Шаби Алонсо може да последва Специалния в Лондон, твърди ESPN

От Константин Симидчийски

Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо ще се завърне в английския Челси през лятото, като португалецът ще направи всичко по силите си, за да вземе със себе си един от футболистите на "кралския клуб", твърди ESPN.

Не става дума обаче за голямата звезда на "белите" Кристиано Роналдо, а за двигателя на тима в средата на терена Шаби Алонсо.

Нещо повече, ESPN дори съобщава за съвсем конкретен интерес на Челси към баска, който преди време играеше по английските терени с екипа на Ливърпул.

Смята се, че самият Шаби Алонсо не се чувства никак добре в обстановката на сериозно напрежение в испанската столица, като би обмислил евентуално напускане на "Бернабеу".

В последно време голям брой от футболистите на Реал Мадрид влошиха значително отношенията си с Жозе Моуриньо, но Алонсо бе един от тези, които останаха лоялни на Специалния.

Наскоро стана ясно, че собственикът на Челси Роман Абрамович е подготвил сериозна сума за лятна селекция на Моуриньо, като нищо чудно именно Шаби Алонсо да бъде едно от новите попълнения на Специалния.

Водещи

Най-четени