Мъри бесен след резила, сериозни санкции чакат играчите на Ботев 12.02 | 18:26

Наставникът на Ботев (Пд) намекна, че може да последва раздяла с някои футболисти след днешното фиаско срещу Слован (Либерец)

От Мариян Найденов

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов беше изключително разочарован от начина, по който неговите играчи подходиха към контролата срещу Слован (Либерец), загубена катастрофално с 1:7.

Според наставника на "канарчетата" причината за изразителното поражение се крие в тяхното пренебрежително отношение към приятелската среща.

"Крайно несериозно отношение към двубоя от всички нас. Всички получиха шанс, видях това, което трябваше", заяви Мъри, намеквайки, че може да последва раздяла с някои футболисти след днешната продукция.

"Последните 20 минути бяха по-добри, но нямам коментар, защото днес нямаше Ботев на терена.

Когато не си готов за мача, не можеш да влезеш в него, но ще взема мерки към всички. Когато имаш претенции, че си играч на Ботев, трябва да играеш на терена.

Изясних си титулярите с изключение на 1-2 поста. Това беше добър шамар за отбора, досега не бяхме губили. Разбира се, че е неприятен резултат", коментира още Станимир Стоилов.

Въпреки, че срамното поражение бе допуснато в контрола, ръководството на Ботев възнамерява да наложи сериозни мерки спрямо футболистите на клуба.

По непотвърдена информация, играчите на Станимир Стоилов ще се разделят с половината си възнаграждение за този месец след днешното фиаско срещу чешкия шампион.

Водещи

Най-четени