Мъри и Херо напуснаха официално Ботев (Пд) 04.06 | 12:19

Двамата са подали оставки и отбора остава без треньорско ръководство

От iNews

Старши-треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов подаде оставка съобщиха официално от клуба. Освен Мъри си тръгва и Димитър Димитров - Херо, който дойде в клуба преди няколко седмици.

Настаникът на "канарчетата" се е срещнал с президента на Ботев (Пд) Иван Джинджев, където са уточнение всички подробности около неговото напускане.

Това е втори път, когато Мъри Стоилов подаде оставка, но този път тя е приета от президента и собственика на клуба Цветан Василев.

Най-главната причина за оставката е недоверието от страна на феновете на Ботев (Пд) срещу Стоилов. Той пристигна през януари месец миналата година. През лятото и тази зима Ботев направи много силна селекция и феновете искаха отбора да се бори за титлата.

След това Мъри бе нападнат от привърженици на пловдивския тим и той подаде оставка след като отстрани Левски за Купата на България. Тогава обаче оставката му не беше приета от Цветан Василев. Собственикът на клуба се опита да сближи отношенията между фенове и треньор, но изглежда това не е дало резултат.

Най-четени