Мюленстийн: Никой не иска Бербатов 27.01 | 18:51

Мениджърът на лондончани призна, че интерес към българина няма

От Божидар Азманов

Димитър Бербатов остава във Фулъм, тъй като за нападателя не е постъпила никаква оферта в клуба. Това заяви мениджърът на лондончани Рене Мюленстийн.

Слуховете, че българина ще напусне "Крейвън Котидж" тази зима не секват. До този момент името на Бербатов бе свързвано с отборите на Арсенал, Тотнъм, Бешикташ и Трабзонспор, а днес се появи информация, че той може да се озове и в бившия си тим Байер Леверкузен

Мюленстийн подчерта, че Бербатов влиза в плановете му и той няма намерение да търси нов нападател.

"Ще видим какво ще се случи. Хората казват, че пазарът е отворен един месец, но истината е, че това не е месец, а седмица и едни заключителни 24 часа.

В момента не търсим нападател. Имаме Дарън Бент, Уго Родайега и Димитър Бербатов. Очаквам Бербатов да остане тук, защото към него няма интерес", сподели специалистът.

До този момент Фулъм се е подсилил само с Клинтън Демпси, който се завърна в Лондон под наем от Сиатъл Саундърс. В края на февруари обаче американецът се завръща в родината си. Браян Руис пък се присъедини към ПСВ и Мюленстий няма да може да разчита на него поне до лятото.

Междувременно Бербатов се завърна в групата на Фулъм за гостуването на Суонси утре вечер, след като пропусна двубоя с Шефилд Юнайтед от ФА къп през уикенда.

Водещи

Най-четени